Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2017 12:06 - Как да изберем подходящи сандали за лятото ?
Автор: berafashion Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1160 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.06.2017 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Как да изберем сандали за лятото?

 Всички знаем, че сандалите означават лято, слънце и хубаво време. Удобни са и кракът диша спокойно. Все пак за различни случаи ще изберем различен вид и стил сандали. Какви съвети можем да следваме?
 

За разходка

Сандалите  флип флоп обикновено са най-подходящия избор в този случай. Сандалите с висок ток не се препоръчват за дълги разходки, защото краката ви са в неестествена позиция, която с течение на времето натоварва тялото. Според д-р Шоллс, известни производители на продукти за грижа за краката, ако трябва да носите високи токчета, най-добре е да изберете тези, които осигуряват достатъчно пространство за пръстите на краката. image

 

  

 

Водни спортове

Рибарски сандали са ежедневен стил обувки за мъже и жени. Въпреки наименованието си, тези сандали всъщност не са предназначени за риболов.  Идеални са за водни спортове, защото са направени така, че да позволяват на водата да преминава през и извън крака.  Качество, което е особено препоръчително за здравето и хигиената на ходилото. Подметките на рибарските сандали обикновено са по-дебели и са много удобни.

За водни спортове не са подходящи джапанки или сандали с плъзгаща се подметка. Такива сандали са направени с дизайн за бързо обуване и събуване, което ги прави неудобни в тези случаи. По-подходящ стил са сандалите с лента при глезена, която осигурява по-голяма стабилност на крака.

 

image

 

 

 

 За планина

Като цяло, сандали, които са подходящи за дълги пътувания, са подходящи и за пешеходен туризъм. Ако обаче планирате да се изкачвате по хълмисти райони, трябва да направите по-внимателен избор. В този случай ще се нуждаете от сандали с по-голяма стабилност при глезена. Сандалите за туризъм обикновено имат регулируема каишка за допълнителна защита. Когато избирате спортни сандали, които можете да носите по време на туризъм, потърсете дебели стелки и подметки, с подходяща твърдост и подсилване при глезена.

image

 

 

 За море

Подходящите плажни сандали са водоустойчиви с подметка, която обикновено е изработена от каучук или друг еластичен материал, който осигурява добро сцепление. Плажните сандали обикновено се предлагат в разнообразни цветове. Сандалите флип флоп са най-често използваните за море.

image

 


 

  Сандали на ток

Сандалите на ток трябва да стоят стабилно по ходилото, по тази причина регулируемите каишки при петата е основният критерий при избор на удобни обувки. Докато по-плътната каишка осигурява стабилност, модели с много на брой по-тънки каишки изглеждат елегантно и все пак поддръжат петата стабилно. Това, за което трябва да внимавате е тези каишки да не се впиват в крака и да причиняват неудобство при ходене.

Изключително важно е също да обърнете внимание и на свода на обувките, които избирате. Това е съществена особеност за всяко ходило, тъй като има огромно влияне върху позата на тялото. Сводът на обувките трябва да покрива цялата повърхност на ходилото. Това можете да установите, когато в изправено положение, извиете и усуквате ходилото.

image

 

 

 



 Wedges сандали

Wedges сандалите са удобни и в момента много модерни сандали, но все пак са сандали на ток. Ако планирате да бъдете цял ден на крак или по активно ходене, вероятно по-подходящия избор е практични и удобни обувки.

 

Все пак, когато купувате wedges сандали за ежедневно ползване, потърсете такива, които са с ток и подметка от корк, каучук или друг мек материал. Така те ще изпълняват ролята на възглавница, която ще отнема напрежението и натиска на крака, осигурявайки удобство за цял ден.

 

image

 


El Naturalista е бранд, който създава всеки модел с грижа за крака и с определена цел. Разнообразието на бранда можете да откриете в BeRa Fashion.

Да се подготвим за лятото.

 

София - Сердика Център
София - Парадайз Център
София - Парк Център
София - МОЛ София
Пловдив - МОЛ Марково тепе

както и онлайн на адрес:
http://shop.berafashion.eu




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: berafashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 20212
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031