Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2016 12:51 - BeRa Fashion отново дава предложение за всеки вкус - стил, удобство и качество с новата колекция на Clarks.
Автор: berafashion Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0



Есенно-зимната колекция на Clarks, в пълния си блясък, ви очаква в BeRa Fashion с невероятно разнообразие от дамски, мъжки и детски модели, в различни стилове и цветове.
shop.berafashion.eu

 

Дамската колекция ще Ви зарадва с още нови предложения.

Има модели, които са важна инвестиция за сезонния гардероб на всяка дама  - независимо дали ще бъде за официални случаи или ще ги носите ежедневно.  Съчетание от класически силует и ток, изработени с най-финната кожа – модели, които може да носите по различни поводи, да изглеждате елегантно и много важно – да се чувствате комфортно. За този комфорт допринасят различните технологии, които Clarks използва във всяка колекция, като добавя нови и усъвършенствани. Технологията Cushion Plus е вече изпитана  - гарантирано удобство, без да се пренебрегва стила.

image                   image


Мъжката част от тази колекция представя също модели за всеки повод – официални, ежедневни и спортни, следвайки модните тенденции. Стилни цветове и дизайн, естествена кожа и финна обработка, невероятно удобни подметки - гаранция за качество. В новата колекция ще намерите по –спортна интерпретация на класически мъжки Clarks модели. В  Casual моделите още по-модерните технологии, които са използвани,  дават сигурност, че последните модни тенденции са по-удобни от всякога.

image                 
  image


Технологии

Flex3  технологията, създадена от Clarks, вдъхнови моделите от серията Trigenic, която Ви представихме в изминали колекции. Моделите Trigenic се превърнаха в невероятен хит! Този сезон Ви очакват още изненади и страхотни предложения. Олекотена подметка, която следва движението на крака; качествена кожа и лазерно зашити детайли; дизайн, с класическа нотка атлетизъм, от съчетаването на тъмна кожа с бяла подметка.

image                  image


Вашият избор Ви очаква.  Разгледайте нашите предложения.

Доказано качество ! Перфектна селекция !

Мултибранд магазини BeRa Fashion

София - Сердика Център
София - Парадайз Център
София - Парк Център
София - МОЛ София
Пловдив - МОЛ Марково тепе

както и онлайн на адрес:
shop.berafashion.eu









Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: berafashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 20296
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930