Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 14:11 - BIO обувки за зимата? Защо да изберем EL NATURALISTA …
Автор: berafashion Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2564 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.12.2016 14:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


 

El Naturalista e бранд, познат на много от вас, със своите цветни обувки, качествена кожа и изработка. Онези от вас, които вече са опитали, знаят, че наистина с години тези обувки, ботуши или боти ще запазят вида и качествата си.  Дали някога обаче сме се замисляли, когато купуваме, как са изработени те? Испанската компания винаги създава своите продукти  по екологичен начин. За да гарантират запазване на качеството, компанията работи с природно-съобразни технологии и  произвежда 100% в собствени фабрики, в Испания и Мароко. За себе си казват – „Ние сме ОБУВКИ, вдъхновени от природата - за хора, отговорни към нея“

 

Ще ви запознаем с част от новата колекция и малко от новите линии, отново отражение на природата.

 

RICE FIELD

image

Преди 2500 години дошли първите заселници в планините на юго-западен Китай. Въпреки неблагоприятната среда  и условия, те успяват да превърнат мястото в оризово поле. Тези полета, признати за световно културно наследство от ЮНЕСКО, са вдъхновили и серията на El Naturalista.

 

 

 

LICHEN

image

Природният парк Gorbea е защитена зона в страната на баските. Това е най-големия природен парк в региона с площ от над 20,000 хектара. Най-характерна флора там - лишеят, който покрива тази внушителна борова гора, е все едно перфектната подметка. Така и с моделите на цялата серия ще изпитате това усещане да бъдете част от природата.

 

 

ALHAMBRA

image

 

Alhambra е комплекс в областта Андалусия в Испания, който събира в себе си най-доброто от изкуството и архитектурата на последния ислямски султанат на Иберийския полуостров. Тази скъпоценна изработка вдъхновява появата на един от най-комфортните токове в колекцията през този сезон.

 

 

 

 

Освен дизайн, обувките El Naturalista могат да спечелят вашето доверие и с грижата за здравето. Всички модели притежават сертификат за нивата на хром в обувките. Хромът, който се образува в процеса на щавене на кожата, е опасен за здравето и предизвиква алергии. Затова компанията следи внимателно и спазва всички изисквания за поддържане на екологичния процес на производство. Това също означава и по-малка консумация на електричество, вода, гориво и химикали.

Няма да бъде преувеличено, ако кажем, че когато избираме El Naturalista – ние не просто избираме обувки. Ние избираме природата!

 

 

Съкровището на El Naturalista може да откриете в магазини BeRa Fashion.
София - Сердика Център
София - Парадайз Център
София - Парк Център
София - МОЛ София
Пловдив - МОЛ Марково тепе

както и онлайн на адрес:
shop.berafashion.eu




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: berafashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 20318
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930